Loveshoot fabriekshal Enka

7 augustus 2013

Maandag 5 augustus om iets over half 10 zijn Tom & Leonie getrouwd! Nadat ze bij het gemeentehuis in Barneveld elkaar het Ja-woord gegeven hadden, reden ze in hun cabriolet richting de fabriekshal van Enka-Ede waar ik al op ze stond te wachten. Tom en Leonie wonen al langer samen maar wilde het nu eindelijk officieel maken en ter ere van die speciale dag, mocht ik hun Love/bruidsshoot doen!

Toen Leonie mij een paar weken geleden benaderde wist ze al gelijk op welke locatie ze hun Loveshoot wilde doen. De fabriekshal van Enka! Zelf ben ik daar al meerdere keren geweest maar in de ‘grote hal’ nog nooit. Een prachtige locatie voor hun Loveshoot!

Tom & Leonie

 

_DSC0247
Enka Ede

_DSC0263

_DSC0249De prachtige ringen die Tom en Leonie elkaar s’ochtends omgedaan hadden moeten er natuurlijk ook op.

_DSC0229

_DSC0233

Leonie

 

Tom

_DSC0311

Details Tom

_DSC0458

_DSC0539

Details Leonie

_DSC0616

_DSC0639

Enka Ede

_DSC0756

Aan het einde werden we nog herinnerd aan wat deze toplocatie vroeger ook al weer was, een kunstzijdefabriek!

Tom en Leonie, als deze Loveshoot een indicatie voor jullie huwelijk is, kan het niet fout gaan! Het was fantastisch! Bedankt voor jullie enthousiasme.

Denk je na het zien van deze Loveshoot: Dat wil ik ook wel! Kijk voor meer info hier. En wil je een hele speciale Loveshoot? In mei 2014 neem ik 4 koppels mee naar Milaan voor een exclusieve Loveshoot inclusief vlucht voor maar 375,- per koppel!

Total: