Fotoshoot op een boerenerf

27 juli 2013
 Fotoshoot op een boerenerf 

Toen Miranda een paar maanden geleden met mij contact zocht wist ze al waar ze graag een fotoshoot wou doen; het inmiddels beroemde Enka terrein in Ede. Helaas kun je tegenwoordig niet zomaar meer naar binnen. Je moet er speciaal een afspraak voor maken en het kost nog geld ook. Gelukkig wist Miranda een nog veel unieker plekje: het boerenerf van haar oom in Kootwijkerbroek! Een prachtig plekje midden tussen de oude landbouwvoertuigen, weilanden en koeien. De avond voor de geplande shoot hadden we nog contact omdat de kleinste spruit, Bas van twee, wel 40 graden koorts had en daardoor niet zeker was of het wel door kon gaan. De volgende ochtend kreeg ik een berichtje: ‘Wij komen hoor’!

As always: eerst m’n favoriet!

Met koeien als achtergrond kun je moeilijk ontkennen dat we op een boerderij zijn!

Twins!

Kleine Bas was nog niet helemaal beter en kon slecht zonder mama Miranda. Gelukkig konden de grote broers en zus even op hem passen zodat ik Dirk en Miranda een paar minuutjes helemaal alleen had!

En dan zeggen dat ze inmiddels niet meer verliefd zijn!

Papa is militair.. De ene wil dominee worden.. De ander volgt pa misschien op?

 

Was weer een hele gezellige ochtend met een prachtig resultaat! Dirk, Miranda en de kinderen: Bedankt voor jullie enthousiasme!

Meer info over fotoshoots vind je hier.

 

 

 

 

Total: