Bruidsreportage Peter&Janneke

11 juli 2017

Sinds ik bruiloften fotografeer is er elk jaar wel een bruidspaar uit Staphorst waar ik langs mag komen. Dit keer waren het Peter en Janneke en toen ik vroeg in de ochtend van 12 mei bij Janneke stond, was alles al mooi versierd en had iedereen er zin in!

De fotoshoot was in de omgeving van Staphorst. We reden naar verschillende mooie plekjes en tussendoor werd er nog een keer van schoeisel gewisseld. Klompen op een trouwdag zie ik niet zo veel maar in Staphorst hoort het erbij.

Familie en vrienden stonden al bellen blazend te wachtend tot Peter en Janneke met hun Porsche arriveerden en na een kopje koffie wachtte het gemeentehuis. Hier gaf de vader van Janneke de hand over aan Peter en niet veel later werden de ringen gewisseld.

Na de lunch volgde de groepsfoto’s en kerk te Staphorst. Hier eindigde de dag voor mij.

 

Total: