Bruidsreportage Corné&Marissa

26 juni 2017

In Amersfoort was ik nog nooit voor een bruidsreportage geweest. Dus toen Corné en Marissa vroegen of ik op hun dag de foto’s kon verzorgen was de keuze snel gemaakt. Amersfoort heeft zo enorm veel mooie locaties dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig wist het bruidspaar hier beter de weg en kozen ze een mooi park redelijk in het centrum uit. Twee vriendinnen van Marissa assisteerden met de jurk en de foto’s waren zo gemaakt. Terwijl vrienden en familie bij B.A.S. in Barneveld de koffie net ophadden en klaar stonden bij het Oude Raadshuis kwam Corné met een mooie Maserati de bocht om. De trouwambtenaar was een bekende van mij want vier jaar geleden stond ik op diezelfde plek met diezelfde ambtenaar. De rest van de middag verliep vlekkeloos bij restaurant De Hof in Renswoude en bij de kerk in Barneveld maakte ik m’n laatste foto van de dag.

 

 

 

Total: