Loveshoot in Milaan

11 november 2013

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn facebook pagina heb opgericht. Op 31 juli 2013 om precies te zijn:) Ook ik wil natuurlijk veel pagina ‘likes’ en om m’n pagina te promoten had ik het idee om net als de rest van de wereld, een like-deel-win actie te doen:) Het leek me erg gaaf om eens een fotoshoot in het buitenland te doen. Maar waar? Ik zocht een paar grote steden buiten Nederland en vroeg op de pagina waar de voorkeur naar uit ging. Er kon gestemd worden op Londen, Milaan of Barcelona. Uiteraard werd er weinig gestemd op Londen maar Milaan en Barcelona gingen aardig gelijk op! Uiteindelijk won Milaan en werd de like-deel-win actie bekend gemaakt. Een Loveshoot in Milaan inclusief vlucht! Er werd anderhalve maand flink geliked en uiteindelijk was Niki uit Eindhoven de gelukkige winnaar! In tussentijd had ik zo’n 200 likes en was de actie door een kleine 15.000 man gezien. Voor mij was dit dus ook een geslaagde actie. Nu de foto’s nog;)

Half oktober vertrokken we richting Milaan, nog nooit geweest maar wat een prachtige stad! Terwijl in Nederland het kwik al onder de 15 graden zat, kun je in oktober, in Milaan, nog zo’n 25 graden verwachten. Niet slecht dus. Er zijn zoveel mooie plekjes hier en daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. Een superleuke citytrip en ondertussen Mark en Niki op de gevoelige plaat zetten, wat wil je nog meer? Goed. Nu de foto’s dan maar..

En soms moet je even wachten voordat je onderstaand plaatje kunt schieten…

En heerlijk eten kun je hier natuurlijk ook!

Denk je na het zien van deze gave Loveshoot; Dat wil ik ook wel? Volgend jaar ben ik van plan om weer te gaan en ik neem maximaal vier koppels mee;) Voor meer info kijk hier.

Previous post Loveshoot Rhenen
Total: