Modern, romantisch en vooral spontane trouwfoto’s met oog voor details in een heerlijk frisse stijl!

Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van je leven waar je later nog vaak aan zal terugdenken.

Als bruidsfotograaf leg ik de dag zo onopvallend mogelijk vast. Hierdoor creëer ik sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. De mooiste momenten ontstaan immers als  iedereen lekker zichzelf is!

Mijn werkwijze:

Vooraf zullen we met elkaar afspreken over jullie wensen en wat de mogelijkheden zijn. Dit kan tijdens het drinken van een kop koffie, bij mij thuis of tijdens onze eventuele Loveshoot.

Ook is het belangrijk dat nagedacht word waar we op de grote dag, de trouwfoto’s maken. De locatie moet natuurlijk wel bij jullie passen.

Na de bruiloft lever ik standaard een leuk mini album met 20 foto’s van jullie dag en alle foto’s op hoge resolutie aan. Een mooi groot luxe trouwalbum met 90-120 foto’s is natuurlijk ook mogelijk.

Onderstaande prijzen zijn geldig bij boekingen in 2019. Graag bij contact duidelijk jullie trouwdatum en trouwlocatie vermelden. Kan ik jullie datum niet? Ik verwijs je graag door naar uiterst geschikte collega’s!  

Wat zit er in het basispakket?

  • Luxe mini album 10x15cm met 20 pagina’s
  • 6 uur bruidsfotografie*
  • Alle nabewerkte bestanden digitaal op hoge resolutie (jpeg) aangeleverd op usb stick
  • Online galerij om jullie foto’s makkelijk te delen met familie en vrienden
  • Foto’s mogen oneindig gebruikt worden voor b.v. afdrukken
  • Reiskosten binnen Nederland (muv Waddeneilanden)
  • +- 400-500 foto’s professioneel nabewerkt
  • 1150,- euro incl btw

Luxe trouwalbums zijn al beschikbaar vanaf 375,- (20x20cm 30 pagina’s) en zijn leverbaar tot op een grootte van 50x40cm! De trouwalbums zijn beschikbaar in meer dan 11 verschillende kleuren. Ook zijn er bijvoorbeeld ouderalbums (vanaf 10x15cm) en kunnen jullie namen gegraveerd worden in het album. Voor uitgebreide informatie over de trouwalbums kun je me een berichtje sturen. Hoe zien die kleuren en albums er in het echt dan uit? Geen zorgen, die laat ik je zien tijdens ons gesprek of vraag alvast de info folder aan via de contactpagina:)

Extra uren bruidsfotografie zijn geen enkel probleem. De kosten hiervan zijn 100,- per uur* incl nabewerking, automatisch krijg je dus ook meer foto’s (circa 60-90 foto’s per uur).

Wil je een exacte berekening van wat jullie bruiloft zal kosten of heb je een vraag, dan kun je hier terecht.

 * Aaneengesloten uren

Het plaatsen van een opdracht betekent dat je instemt voor het publiekelijk tonen van het gemaakte fotografisch materiaal op o.a mijn website of tentoonstellingen, wedstrijden etc.  tenzij vooraf duidelijk bezwaar aangegeven.