Bruidsreportage Jaap & Nancy

12 januari 2020

De zon kwam net op toen ik mij meldde bij familie Van den Brink. Hier was Nancy bezig met de voorbereidingen. Kort nadat de jurk en het haar op de juiste plek zat, kwam een andere Van den Brink aangereden in een mooie Audi A8. Nancy zal niet lang aan haar nieuwe achternaam hebben moeten wennen, die veranderde na het ja-woord niet.

We reden naar de Kwintelooijen voor de fotoshoot. De zon was net op en over het water hing een lichte mist, prachtig weer! Na de fotoshoot maakten we nog twee stops voordat we ons bij de daggasten voegde. Als eerst werd er taart gegeten op het werk van Nancy, de Veenderij in Ederveen. Hier werkt zij in de zorg. Ondertussen was de schoonzus van Jaap die nacht bevallen van een kleine. Daar werd ook even kort door de deur gespiekt.

Vervolgens was het echt tijd om naar de daggasten te gaan. Die stonden allemaal al klaar en kort na aankomst was het tijd voor de lunch en groepsfoto’s. In het gemeentehuis van Barneveld, sloot dezelfde trouwambtenaars als ik ooit had, het huwelijk van Jaap en Nancy. Broer Herwin bracht de bruid binnen en broer Teunis zette zijn handtekening onder de trouwakte. De derde broer was in de kerk aan de beurt. In Otterlo begeleidde Dennis zijn zus door het gangpad en hier werd het kerkelijk huwelijk gesloten.

Best of 2019 Previous post Best of 2019
Total: